Rijvereniging en Ponyclub Hengelo GLD,  Paardensport voor jong en oud

 


Rijvereniging en Ponyclub Hengelo GLD is een gezellige vereniging met als doel de paardensport bij te brengen aan kinderen en volwassenen.

 

De rijvereniging en ponyclub zijn recent gefuseerd. Aan een gezamenlijke site wordt gebouwd, tot die tijd zijn we als volgt te vinden:

De website van de ponyclub: ponyclubhengelogld.nl

De website van de rijvereniging: rvhengelo.nl

en via facebook

 

De lessen worden van april tot en met oktober gehouden op ons eigen terrein aan de Banninkstraat 28Ate Hengelo Gld. In de wintermaanden gaan we binnen rijden bij een manege in de buurt. De laatste jaren worden de lessen bij stal Schennink, Hemstede 4 in Zelhem gehouden. 

De lessen van de ponyclub zijn op maandag van 18.00 tot 19.00 uur.

De lessen van de rijvereniging zijn op dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur.

 

 

Het terrein van Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld kunt U vinden aan de Banninkstraat 28A te Hengelo Gld naast Garage Wassink. Het terrein bestaat uit een hoofd terrein een spring ring en in de weide hebben we de beschikking over twee dressuur ringen.

In de kantine wordt voor de begeleiders en bezoekers koffie en thee geschonken. Er is ruim voldoende parkeer gelegenheid.

Voor meer  informatie over onze rijvereniging en ponyclub is een informatieboekje gemaakt. Hier staat onderandere informatie in over wat de ponyclub zoal doet, contributiegelden en opgaveformulieren. Dit boekje is aan te vragen door een mail te zenden naar ponyhengelogld@hotmail.com.

 Webmaster:
Francien Bastiaanse
ponyhengelogld@hotmail.com